HOME     GeoMax Zoom70 serie, Standaard Robotic Total Station
GeoMax Zoom70 serie, Standaard Robotic Total Station

GeoMax Zoom70 serie, Standaard Robotic Total Station


ACCESSOIRES ZOOM70

GeoMax Zoom70 serie, Standaard Robotic Total StationDe nauwkeurige Robotic Total Station van GeoMax. Veelzijdig in gebruik voor maatvoering, landmeten in combinatie met X-Pad Android software. Verschillende zoeksystemen zoals GeoTrail en positie in de tekening.


 Betrouwbare Robotic

 Leverbaar 1, 2 en 5 sec hoeknauwkeurigheid

 Nauwkeurige afstandsmeter <1 mm bereik 3500 meter, Long modus 10 000 meter

 GeoTrail, prisma zoeken via GPS positie veldboek

 Laserlood voor eenvoudig opstellen van het instrument


Vraag een demonstratie


Artikelcode: TOT3000

 

ROBOTIC TOTAL STATION

GeoTRAil:
Uitgerust met het lange-afstand Bluetooth® handvat, transformeert de Zoom70 zich in een krachtige one-man Total station.
Het ondersteunt de geavanceerde prisma-zoekfunctie, de Total Station draait naar de gps-positie van het veldboek die aan de prismastok is bevestigd.
Doordat GeoTRAil naadloos met X-PAD Ultimate werkt, combineert GEOMAX eenvoud met hoge prestaties.
Omdat er geen speciale, dure en energie verbruikende apparatuur nodig is zoals actieve prisma's, is deze Total station ideaal op elke werkplek. Hierdoor scheelt dit enorm in het gewicht wat u meedraagt op de stok. Comfortabel meten is hiermee gegarandeerd!

Richten
De Zoom70 richt nauwkeurig op elk soort prisma, zonder door de telescoop te kijken. De zeer betrouwbare metingen worden automatisch uitgevoerd en hebben een constante betrouwbaarheid.

X-PAD SOFTWARE

X-PAD ULTIMATE is de ultieme veldsoftware van GEOMAX en is beschikbaar in twee op maat gemaakte versies:

• X-PAD ULTIMATE SURVEY voor landmeters
• X-PAD ULTIMATE BUILD voor constructie

X-PAD ULTIMATE draait op Windows®- en Androidsystemen.
Vanwege de nauwe samenwerking met eindgebruikers over de hele wereld, is X-PAD ULTIMATE continu up-to-date gehouden en is de balans tussen duidelijke structuur, heldere workflows en hoge functionaliteit naar een nieuw niveau getild.

Met X-PAD FUSION heeft u een volledig uitgeruste kantoorsoftware tot uw beschikking, die zelfs beschikt over automatische puntenwolk registraties.

X-PAD FUSION is veelzijdig en flexibel genoeg om gegevens van
GeoMax maar ook externe bronnen, zoals drones, in één database te importeren hiermee bespaart u veel tijd en loopt u geen risico op het verlies van data.

X-MOTION ™ HYBRIDE AANDRIJVING

De nieuwe Zoom70 bevat X-motion hybride
motoren, die het volgen van het prisma in vergelijking met conventionele motoren doet achterblijven. Met deze hybride motoren kun je een prisma op 100m afstand met 90km/h volgen.

TRACK
Een andere optie van de STReAM360, is de tracking functionaliteit; de Zoom70 volgt continu uw prisma.
Wanneer de Zoom70 het prisma heeft gevonden blijft hij nauwkeurig volgen, zelfs op snel bewegende prisma’s.

Voldoet aan uw eisen…

De GeoMax Zoom70 maakt gebruik van Bluetooth communicatie. Om data over middellange afstanden te sturen/ontvangen kunt u gebruik maken van de interne Bluetooth.

Om lange afstanden te overbruggen wordt gebruik gemaakt van het Bluetooth handvat.

Combineer uw software en veldboek die het beste bij u past om met verhoogde productiviteit en gemak uw werkzaamheden uit te voeren. Op de Zoom70 is Windows® CE standaard geïnstalleerd. Hierdoor is het mogelijk om software direct op de Total Station te installeren. Dit geeft u de vrijheid om de software te kiezen die het beste past bij uw behoeften.