HOME     MESA2, 7 inch Windows 10 tablet voor buiten
MESA2, 7 inch Windows 10 tablet voor buiten

MESA2, 7 inch Windows 10 tablet voor buiten


MESA2, 7 inch Windows 10 tablet voor buitenMet deze Windows 10 tablet heeft u een volwaardige pc met een 7 inch aanraakscherm en compacte vormgeving in handen. Het grote voordeel van de Mesa2 is dat u de tablet kunt gebruiken om uw Total Station of GPS/GNSS-ontvanger aan te sturen en u hoeft geen aparte laptop mee te nemen naar het veld. Bewerk uw data in het veld of zelfs direct meten in databases zijn geen uitzonderingen voor de Mesa2. De Mesa2 heeft een ingebouwd 4G LTE-modem hiermee kunt u sneller dan ooit inloggen op referentienetwerken, mailservers en werken in een Cloud omgeving.

Mocht u hulp op afstand nodig hebben kunt u met Teamviewer contact leggen met bijvoorbeeld MeetConsult. Wij loggen met een beveiligde verbinding in op de Mesa2 zodat wij u kunnen assisteren met uw vraag. Zodra de verbinding is verbroken kunnen wij niet meer inloggen op de tablet, uw privacy is te allen tijde gegarandeerd!


 Windows 10 tablet, Intel Atom processor, 4 GB RAM geheugen

 Lichtgewicht 880 gram, 15 uur gebruik (extra batterij ingebouwd)

 GPS + Glonass 72 kanalen sub meter nauwkeurigheid

 7 inch TFT 1280x800 helder scherm

 8 MP camera + 2 MP voorzijde + LED, 4G GSM modem + Wifi

Wilt u toch liever op kantoor uw tekening bewerken op een groter scherm? Dan is het docking station voor de Mesa2 een uitkomst. U klikt simpelweg de tablet in het docking station en u kunt naadloos door op een scherm van uw keuze.Artikelcode: VEL1200