CONTACTZoekt u een GPS rover of Robotic Total Station, dan bent u bij MeetConsult aan het juiste adres. We leveren de hoogwaardige Sokkia instrumenten met de beste service en kwaliteit.
Voor op kantoor hebben we AdtolloTopocad software voor het voorbereiden en verwerken van de metingen. Voor de verschillende branches zoals bijvoorbeeld Bouw, Landmeten, Archeologie en Infra hebben we de juiste oplossing.

Vanaf 2004 is MeetConsult uw partner voor Sokkia meetinstrumenten in Nederland. Naast nauwkeurige optische meetapparatuur zoals waterpasinstrumenten, theodolieten en Total Stations, verkopen we ook o.a. GPS / GNSS systemen met centimeter nauwkeurigheid en de benodigde accessoires voor meetwerk. Afhankelijk van uw meet werkzaamheden zullen we u adviseren welk apparaat u het best kunt gebruiken. Steeds vaker worden 3D-Laser Scanners gebruikt voor het inmeten van contructies, gebouwen en bijvoorbeeld wegen. Mede doordat Autodesk in de belangrijke programma's zoals Revit, AutoCad direct Pointclouds kan gebruiken is het gebruik van 3-D LaserScanners heel populair.

MeetConsult verkoopt hoogwaardige meetinstrumenten van Sokkia. Klanten van ons meten aan zeer uiteenlopende projecten zoals achtbanen, schepen, archeologisch onderzoek, woning- en utiliteitsbouw en landmeetkundig meetwerk.  

MeetConsult B.V.
Bolderweg 1
1332 AX  Almere

email: info@meetconsult.nl

Telefoon:
036-521 3975

Routebeschrijving:

-Vanaf de snelweg langs Almere, volg de borden industrieterein "de Vaart"
-Bij binnenkomst op het industrieterrein ga de eerste afslag RECHTS
-Direct aan de linkerzijde ziet u het gebouw MAC3PARK