ONDERHOUD & SUPPORTSUPPORT

             
ONDERHOUD

 

Naast de verkoop van meetinstrumenten, beschikt MeetConsult over een eigen serviceafdeling.

Hier kunt u terecht voor jaarlijkse kalibratie of (spoed) reparatie van uw waardevolle meetinstrumenten zoals: Robotic Total Stations, GPS (basis/rover), Theodolieten, (digitale)Waterpasinstrumenten en Roterende lasers.

Wij zijn gecertificeerd en opgeleid door Topcon / Sokkia en GeoMax. Bij ons bent u verzekerd van de laatste soft- en firmware. Het is belangrijk om uw instrument “up to date” te houden, hierdoor geniet u van de nieuwste functionaliteit op uw instrument.

De optische instrumenten worden altijd gecontroleerd op nauwkeurigheid van het hoekmeetsysteem en juiste werking van de (EDM) afstandsmeter. Wij beschikken over een volledig collimatorsysteem en full baseline.
Met het collimatorsysteem controleren wij de hoeknauwkeurigheid. Om de afstandsmeter te controleren hebben wij een full baseline met meetpunten die met een referentie instrument zijn ingemeten.

Om een afspraak te maken voor onderhoud of reparatie, kunt u contact opnemen met 0365213975, of mailen naar service@meetconsult.nl

Wij zijn u graag van dienst!