MeetConsult introduceert GeoMax

Met trots introduceren we de complete lijn meetinstrumenten van GeoMax, een Hexagon onderneming


We kregen de mogelijkheid om GeoMax te gaan voeren in Nederland. Met de brede GeoMax productlijn, kunnen we onze klanten nog beter helpen met het juiste meetoplossing.

Betrouwbare Robotic Total Stations met Scout zoek-functie. Vier verschillende handmatige Total Stations, van zeer eenvoudig tot geavanceerde instrumenten met complete software.

We kunnen nu vier verschillende GNSS / GPS ontvangers aan onze klanten aanbieden. Robuuste standaard ontvangers die tegen een stootje kunnen,
tot een zeer geavanceerde GNSS ontvanger met tilt-functie en superieur ontvangst op 555 kanalen om alle satellieten te kunnen gebruiken.

Een bijzonder product is PicPoint waarmee in het veld 3 foto’s gemaakt worden in combinatie met een Total Station of GPS ontvanger. Op het veldboek worden de foto’s direct samengevoegd tot één 3D foto.
In de foto kan meteen in het veld gemeten worden, of later op kantoor zodat je niets gemist hebt. De nieuwe methode van contactloos meten voor onbereikbare punten.

Alle bovenstaande instrumenten worden bediend met de eigen GeoMax software X-Pad Ultimate. De eerste landmeetkundige software op Android. Deze Europese software is zeer compleet en eenvoudig te bedienen.
Onze huidige software Carlson SurvCE kunnen we ook blijven gebruiken met de GeoMax lijn. Verder hebben we een 3D meetsysteem voor interieur en afbouw, roterende lasers
en waterpasinstrumenten.

We blijven natuurlijk de Sokkia instrumenten ondersteunen en onderhouden zoals onze klanten gewend zijn van ons.

GeoMax bestaat nu 10 jaar en richt zich op de klanten die voor een goede prijs - kwaliteit kiezen. Betrouwbaar, nauwkeurig en voor de juiste prijs uit Zwitserland.


“Works when you do”