Over ons

Vanaf 2004 is MeetConsult uw partner voor meetinstrumenten in Nederland. Naast nauwkeurige optische meetapparatuur zoals waterpasinstrumenten, theodolieten en Total Stations, verkopen we ook o.a. GPS / GNSS systemen met centimeter nauwkeurigheid en de benodigde accessoires voor meetwerk. Afhankelijk van uw meet werkzaamheden zullen we u adviseren welk apparaat u het best kunt gebruiken. Bij aflevering krijgt u de training op maat, stellen we de apparatuur volledig in zodat jullie deze meteen in productie kunt nemen. Daarna geven support op afstand of op locatie.


Zoekt u een GPS rover of Robotic Total Station, dan bent u bij MeetConsult aan het juiste adres. We leveren de hoogwaardige instrumenten met de beste service en kwaliteit.
Voor op kantoor hebben we Adtollo Topocad software voor het voorbereiden en verwerken van de metingen. Voor de verschillende branches zoals bijvoorbeeld Bouw, Landmeten, Archeologie en Infra hebben we de juiste oplossing.

Volledige service bij MeetConsult
Naast adviseren en demonstreren over de juiste meet-apparatuur met accessoires, leveren we af met training en volledige support op afstand. De appartuur kunnen we in huis repareren en kalibreren, tevens fabrieksgarantie indien nodig mogen onze service monteurs uitvoeren.

Klanten van ons meten aan zeer uiteenlopende projecten zoals achtbanen, schepen, archeologisch onderzoek, woning- en utiliteitsbouw en landmeetkundig meetwerk.