GPS / GNSS apparatuur

Voor het inmeten of uitzetten gebruiken we GPS ontvangers. Door gebruik te maken van een referentienetwerk , 06-GPS, dat via het internet correcties verstuurd, kunnen we een nauwkeurigheid behalen van 1 cm. Dit is wel afhankelijk van de omstandigheden. Maar nauwkeurigheid zegt helemaal niets, als je niet de betrouwbaarheid er naast zet. Samen kunnen we kijken wat de juiste GPS ontvanger voor jullie toepassing is.

We hebben vier verschillende GPS ontvangers.
  • De GeoMax Zenith16 heeft een hogere nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Deze gebruiken we veel in de woningbouw en Infra markt.
  • Ons top model is de GeoMax Zenith60, de hoogste betrouwbaarheid en werkt onder de meest uitdagende omstandigheden. Door de ingebouwde IMU Tilt correctie hoef je de stok niet waterpas te houden.
  • De GeoMax Zenith06 is onze lichtgewicht GIS ontvanger, deze maakt ook gebruik van de vier verschillende GNSS systemen. GPS, Galileo, BeiDou en Glonass respectievelijk van VS, Europa, China en Rusland. Goede ontvangst onder bomen en naast gebouwen. Dit is een ideaal systeem indien je veel uren per dag aan het meten bent.
  • De Geode is ook een GIS ontvanger, maar dan met een nauwkeurigheid tot 17cm.